FG står

FG stands er forkortelsen for Frequency Generator.Det kaldes firkantbølge eller F00-bølge.Det er en firkantet bølgeform, der genereres, mens ventilatoren roterer en cyklus.Dens signalfrekvens følger ventilatorens rotation.Med denne funktion kan dit elektriske styrekredsløb altid aflæse blæserens rotation og derefter overvåge blæserens funktion.

FG

FG står for Frequency Generator (eller Feedback Generator), den har en udgang med en frekvens, der er proportional med ventilatorens hastighed.Det bruges af CPU'en til at bestemme blæserens hastighed.

Nogle (ældre) blæsere har en ekstra vikling internt og FG-signalet er en sinusformet med både amplitude og frekvens proportional med blæserhastigheden.

Moderne ventilatorer bruger næsten udelukkende en Hall-Effect-sensor, og signalet er et åben-kollektor firkantbølgesignal, hvor frekvensen er proportional med ventilatorhastigheden.Spidsspændingen bestemmes af størrelsen af ​​den strømforsyning, der forsyner pull-up-modstanden.

 

Takkesdurfor din læsning.

HEKANG er specialiseret i køleventilatorer, der har specialiseret sig i udvikling og produktion af aksiale køleventilatorer, DC fans, AC fans, blæsere, har sit eget team, velkommen til at konsultere, tak!

 


Indlægstid: 30. marts 2023